Madonna Foorumi - Finland

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: Madonna Carpool Karaoke - The Late Late Show with James Corden

Page 1 of 1  sorted by
Drama Queen
Status: Offline
Posts: 1956
Date: Dec 16 17:31 2016

Madonna Carpool Karaoke - The Late Late Show with James Corden

7.12.2016

Madonna vieraili The Late Late Show with James Cordenin Carpool Karaoke -osiossa, jossa aiemmin on nähty hervottomia esiintymisiä muun muassa Adelelta, Justin Bieberiltä, Lady Gagalta ja Mariah Careyltä.

Popin kuningatar kertoi hänen ja Michael Jacksonin välillä kipinöineen, kun he osallistuivat Oscar -gaalaan yhdessä vuonna 1991. Corden tenttasi laulajattarelta yksityiskohtia millaista oli viettää aikaa Jacksonin kanssa ja olivatko he mahdollisesti suuteloineet. Tottakai, vastasi Madonna empimättä ja lisäsi, että ei todellakaan ole eilisen teeren tyttöjä, kukaan ei vain ole koskaan sattunut kysymään asiasta.

Cordenin tentatessa lisätietoja Madonna kertoi Jacksonin olleen ujonpuoleista sorttia, joten hyvä apukeino tähän oli lasillinen kuohuviiniä. Se teki ihmeitä ja he päätyivät vaihtamaan intohimoisia kielisuudelmia.

Corden kyseli myös Madonnan nykyisistä parisuhdekuvioista, johon tähti vastasi flirttaillen: Luulen, että maailman paras asia on olla naimisissa jonkun hauskan tyypin kanssa.

Madonnan vuosien varrella kertyneestä erikoisesta maineesta kysyttäessä laulajatar kertoi olevansa melko tylsä ja ainoastaan hänen työnsä olevan kapinallista, ei siviiliminänsä.

 



__________________

Every scar that you try to hide. All the dark corners of your mind. Show me yours and I'll show you mine. Let me love you from the inside out...

X-Static Process | Facebook | TwitterBlogi | InstagramFoorumi

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard