Madonna Foorumi - Finland

Members Login
 

Topic: tupakoinnin lopettaminen!?

Page 1 of 1  sorted by
Who's That Girl
Status: Offline
Posts: 1
Date: Sep 4 16:14 2016

tupakoinnin lopettaminen!?

elikkä oon nyt tässä jo yrittänyt lopettaa aika kauvan tupakoinnin. Oon koittanu kaikkia mahollisia nikotiinituotteita ja kaikkee, mutta mikään ei tunnu auttavan! onko kukaan koittanut lopettaa sähkötupakan avulla? Onko siitä ollut apua kellekkään?? Ja miten niissä kun on ne kaikki nesteet ja eri osat, eri vahvuset nesteet ja kaikki, onko se hirveen hankala vempele? ***** 

 

 

T: todella halukas lopettamaan!!

 -- Edited by Marko on Sunday 4th of September 2016 08:19:46 PM

__________________
Who's That Girl
Status: Offline
Posts: 1
Date: Sep 20 09:53 2016
En suosittele kyllä sähkötupakoita kenellekään, vaikka en itse ole edes kokeillut. Sen sijaan olen nähnyt muutaman läheisen joutuvan vieläkin pahempaan nikotiinikoukkuun niiden takia. Itse onnistuin lopettamaan ilman mitään kikkaviitosia kymmenen vuoden jälkeen kuin seinään.

Sanoisin tuon lopettamisen alkavan puhtaasti pään sisältä. Itseäni rupesi ällöttämään kaikki tupakoivat ihmiset (itseni mukaanlukien), joten poltin ainoastaan "piilossa" ja senkin jälkeen pesin kädet välittömästi. Myöhemmin ajattelin, että "tänään voisi olla kokonaan polttamatta" ja tuota ajatusta olen nyt hokenut itselleni muutaman vuoden.

__________________

Top 10 kirjat | Kirjakaupat.fi

Who's That Girl
Status: Offline
Posts: 2
Date: Oct 11 12:19 2016
Tupakointi on mahdollista lopettaa ainoastaan päättämällä itse: olenko ihminen joka tupakoi vai olenko ihminen joka ei tupakoi. Kannattaa listata tupakoinnin huonot ja hyvät puolet, mulla ainakin se huonojen lista oli superpitkä ja hyvissä oli ainoastaan se sosiaalinen puoli, joka tulee täytettyä muutenkin ilman tupakkaa.

Neljä vuotta polttamatta ja tänä kesänä jäin uudestaan koukkuun kun muutaman kerran vähän loman kunniaksi maistelin. Yhtäkkiä olin taas tyyppi joka polttaa! Ei ku uus lopetus. Päätin, etten voi leikkiä tuon aineen kans, addiktoidun todella helposti. Tämäkin tieto helpottaa päätöstä: minun geeneilläni tuon aineen kanssa ei parane leikkiä. Vaikka kuinka tekis mieli vähän sauhutella hyvän päivällisen päälle illalla tähtitaivasta katsellen.

Jos kuitenkin tupakoit, muista huolehtia terveydestäsi erityisen hyvin, sillä tupakoijat esim tarvitsevat d-vitamiinia paljon enemmän kuin tupakoimattomat. Katsoppa artikkeli täätlä: www.mynewsdesk.com/fi/aika/news/taellae-vinkillae-saat-d-vitamiinista-kaiken-irti-190459

__________________
Who's That Girl
Status: Offline
Posts: 5
Date: Dec 10 10:51 2018

Rukoile Jumalalta apua Jeesuksen nimessä__________________
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard