Madonna Foorumi - Finland

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: Jäikö jokin potuttamaan?

1 2 38  >  Last»  | Page of 8  sorted by
Survival
Status: Offline
Posts: 1058
Date: Aug 8 11:40 2009

Jäikö jokin potuttamaan?

Nyt kun Jätkänsaaren konsertti on ohi ja jokainen on ylistänyt konserttia, on aika antaa myös miinuspisteitä. Itseäni  jäi potuttamaan kaksi asiaa:

Madonna ei tehnyt (tietenkään) mitään virheitä, mutta hieman vitutti suomalainen yleisö - monet seisoivat koko konsertin ajan tumput suorina, pisti myös rasittamaan että tämäkin konsertti oli vain suurimmalle osalle suomalaisista ryyppäystä ja räkäkännäystä, osa varmaan tuskin enää perjantaina muisti mitään koko konsertista kun heräsi aamulla oksennuslammikossa hotellihuoneessaan. Onneksi sentään ensimmäisissä riveissä fiilis oli korkealla eikä alkoholillakaan läträtty.

Toinen asia, joka minua jäi vaivaamaan, oli turvatarkastuksien puute. Kuka tahansa olisi voinut tuosta vain kuljettaa niin aseita, järkkärikameroita kuin alkoholiakin konserttipaikalle. No jaa, viinallahan läträttiinkin kohtuullisesti konsertissa, ainakin maassa keikan jälkeen olleiden pullojen perusteella... Muutenkaan Live Nationin järjestyksenvalvojilla ei ollut missään vaiheessa sen paremmin tietoa päivän sujumisesta kuin konserttiyleisölläkään: pääsin jopa näkemään kuinka eräs fani neuvoi järjestyksenvalvojaa...

Joka tapauksessa, itseäni nämä kaksi juttua eivät haittaneet konsertin aikana, mutta suomalaisten ja Live Nationin puolesta jäi hävettämään. Näistä huolimatta Sticky & Sweet oli suuri elämys!

-- Edited by Music makes as people on Saturday 8th of August 2009 11:40:59 AM

__________________

Didn't know how lost I was until I find you.

 

Rebel Heart
Status: Offline
Posts: 1614
Date: Aug 8 11:49 2009
Mua jäi ärsyttämään ihan mun oma moka ja paljon...

Jäin siis heti porttien auettua ostamaan keikkapaidan siihen ensimmäiselle fanituotekojulle ja siinähän oli kauhee ruuhka. Jouduin tosi kauan oottamaan ennen kun sain, mitä halusin, joten jouduin tosi huonoille paikoille C-alueella ja en nähny juuri mitään paitsi screeneiltähmm.gif Tästä oon jo monesti kirjottanu, koska se jäi harmittamaan mua tosi pahasti ja toivon, että pääsen pian uudestaan Madonnan keikalla ens kerralla oon viisaampi ja ryntään heti parhaalle mahdolliselle paikallesmile.gif

__________________

20120605-mdna-tour-abu-dhabi-alaa-07-2.jpg
"You're just not fucking loud enough!"

Future Lover
Status: Offline
Posts: 571
Date: Aug 8 11:58 2009
Kiiuska95 kirjoitti:

Mua jäi ärsyttämään ihan mun oma moka ja paljon...

Jäin siis heti porttien auettua ostamaan keikkapaidan siihen ensimmäiselle fanituotekojulle ja siinähän oli kauhee ruuhka. Jouduin tosi kauan oottamaan ennen kun sain, mitä halusin, joten jouduin tosi huonoille paikoille C-alueella ja en nähny juuri mitään paitsi screeneiltähmm.gif Tästä oon jo monesti kirjottanu, koska se jäi harmittamaan mua tosi pahasti ja toivon, että pääsen pian uudestaan Madonnan keikalla ens kerralla oon viisaampi ja ryntään heti parhaalle mahdolliselle paikallesmile.gifMinulle kävi just päinvastoin. Porttien avauduttua kaverini olisi halunnut jäädä kojuille, käydä vessassa ja ostamassa ruokaa, mutta sanoin koko ajan että käydään nyt katsomassa miltä siellä a-paikalla näyttää ja tullaan vaikka sitten. Yllätys oli valtava kun päästiinkin eturiviin! Jos oltaisiin jääty kojuille ja muuta niin ei oltas ikinä päästy mihin päästiin. Olen niin onnellinen! Muutenkin kaikki on ollut kuin kohtalon johdatusta, alunperin minulla oli C-lippu mutta onnellisten sattumien kautta sain a-lipun, ja sitten vielä eteen Madonnan katseen allesmile.
Oma laukkuni tarkistettiin kahteen kertaan.

Minua ei jäänyt potuttamaan yhtään mikään. Olin alunperin odottanut paljon enemmän Tallinnan keikalta, mutta Helsinki pesi sen sata nolla.

 __________________

Drowned World Tour - Pariisi, Re-Invention Tour - Pariisi, Confessions Tour - Lontoo,

Sticky & Sweet Tour - Tallinna Helsinki, MDNA - Helsinki

Rebel Heart
Status: Offline
Posts: 2132
Date: Aug 8 12:52 2009
Muakin järkytti tämä suomalainen yleisö. Onneksi edes muutama siinä vierelläni oli edes mukana, mutta jotkut ihan patsaita, kun eivät tietäisi mistään mitään. Ja tuo viinalla läträäminenkin meni yli, varsinkin kun nin sen yhden naisen....

Itsekään en jäänyt kojuille roikkumaan ja sen ansiosta sain parhaimmat paikat C-alueella smile

__________________


Superstar
Status: Offline
Posts: 878
Date: Aug 8 12:57 2009
Jäi potuttamaan se porttien avaaminen.. Ensin avataan sivuilta ja vasta vikana keskeltä, jossa itse olin jonottamassa! Olin ekoja tässä seuraavassa jonossa ja pääsien "viimeisten" joukossa turvatarkastukseen..
Toinen asia, mua ei edes turvatarkastettu! Olisin voinut viedä vaikka kirveen sinne.
Kolmas asia oli se, että roskiksia ei näkynyt missään konserttialueella..

Tässäpä nää päällimmäiset. biggrin.gif osaan kyl aina valittaa.. Mut oikeesti tää oli 100% positiivinen kokemus!

__________________
Lucky Star
Status: Offline
Posts: 424
Date: Aug 8 13:06 2009
Turvatarkastus kyllä petti ja pahasti, mutta eturivissä huomasi että aina kun Madonna tuli johonkin Catwalkin luo niin siihen käveli heti hänen oma turvamies takaamaan että mitään ei pääse tapahtumaan ja että mitään kamaa ei heitetä lavalle.

Edessä oleva järkkäri tiiruili kyllä todella tarkasti yleisöä jos jotain rupes nousee ilmaan, kuten ihmisiä olkapäiden päälle. biggrin

Yleisöstä sen verran että ymmärrän ihmisiä jotka eivät koko ajan taputa tai tanssi, sillä he haluavat nähdä mitä lavalla tapahtuu. Ovathan he maksaneet suuren summan rahaa. Mutta eniten ärsytti nämä "sponsorien yritys"-vieraat jotka ovat siis saaneet kutsun sinne jolla hierotaan pidempää suhdetta yhteistyölle, varsinkin näin talouden ollessa kurja.

Kyllä Vip-porukkakin läträsit viinalla (kuoharilla ja viinillä/siiderillä) ennen keikkaa jotta fiilis olisi parempi, mutta itse en sillä halusin muistaa kaiken ja Auringonpistoskin oli melkein lähellä, tai siltä ainakin tuntui.confuse


__________________

Do you believe?

Like A Prayer
Status: Offline
Posts: 115
Date: Aug 8 13:30 2009
Missä alueella näitä tumput suorina seisojia oli? Ainakin siinä kohti missä itse olin, catwalkin päässä ihan muutaman metrin päässä siitä reunasta oli todella hyvä tunnelma. Porukka oli tosi hienosti mukana alusta asti, ainoastaan muutama vanhempi pariskunta siinä kohdalla oli joka sitten lopussa vasta rupes taputtamaan biiseille. Itsellä pomppiminen jäi vähemmälle ihan sen takia kun jalat oli POIKKI jonottamisesta jo lämppärin aikaan ja en kestä kuumuutta niin hyvin kuin muut, kädet oli ylhäällä toki lähes koko ajan ja kiljuin, huusin, itkin, lauloin ja taputin minkä kerkesin. Nytkin tässä nilkka venähtäneenä tätä kirjoittelen :)
Itse ostin paidan jo reippaasti ennen porttien aukaisua, mutta se extra puoli tuntia jonotusta kun portit aukes vasta klo 18, HUH taju meinas lähtä siinä ihan oikeasti. Olisivat ne portsarit nyt vähän aatelleet kuinka tajuttoman kuuma siinä on yhdessä lytyssä seistä ja vaikka ruiskuttaneet vettä päälle tai jotain. Mutta ymmärsin, että tää extra jonotus johtu soundcheckin viivästymisestä tosin? Muutama humalainen mies yritti tunkea eelle sitten siellä konsertissa vaan yritykseksi se niillä jäi.
Mutta opinpa nyt kantapään kautta, että järjettömän aikasi ei kannata mennä odottaan (siis minun itseni). Olin ensimmäisen kerran kahdelta jonossa ja tunnin siinä värjöttelin, mutta sen jälkeen tuli todella huono olo ja lähdin viileämpään paikkaan istumaan ja menin uudestaan vasta lähempänä viittä jolloin pääsin lähes samaan paikkaan jonoon missä olin aiemminkin.

__________________
northern-star.nu
Candy Perfume Girl
Status: Offline
Posts: 297
Date: Aug 8 13:38 2009
- ihmisten tupakointi ja viinalla läträys
- henkilökunta paikalla oli aika tietämätöntä asioista
- turvatarkastuksen puute! Eikö siis tosiaan tarkastettu ihmisiä ennen sinne alueelle menoa???

-- Edited by Dita on Saturday 8th of August 2009 01:43:41 PM

__________________

Express Yourself
Status: Offline
Posts: 1623
Date: Aug 8 13:42 2009
dari kirjoitti:

 aina kun Madonna tuli johonkin Catwalkin luo niin siihen käveli heti hänen oma turvamies takaamaan että mitään ei pääse tapahtumaan ja että mitään kamaa ei heitetä lavalle.Huomasin tuon turvamies-jutun Lontoon O2-Areenalla.Oma turvamies seurasi aina kun Madonna lähestyi catwalkilla yleisöä.

 __________________

GS-London
DWT-Paris
RIT-Paris
CT-London,Paris Hard Candy Promo show-New York
S&S-Berlin,London,Helsinki MDNA Berlin, Helsinki(GT)

Beautiful Killer
Status: Offline
Posts: 1297
Date: Aug 8 15:03 2009
A-alueella en ainakaan itse nähnyt ihmistä, joka ei olisi eläytynyt edes jossain määrin konserttiin. Youtube-videoissakin näyttää B- ja C-alueillakin olevan hyvä meno. Tietenkin riippuu kappaleestakin, mutta miusta Helsingin keikalla oli kaiken kaikkiaan todella hyvä tunnelma. Varsinkin jos verrataan Osloon tai Tallinnaan.

__________________
My blog!
Rainbow High
Status: Offline
Posts: 1953
Date: Aug 8 15:15 2009
Mun hemmetin ihana kamera, joka ei suostu näyttämään noin 350 kuvaa! Sain suht hyviä kuvia, siis niin hyviä, mitä C-alueelta sai, ja otin pari videoklippiäkin (mm. Frozenista, She's Not Mesta ja Give It 2 Mesta), mutta kun ei näy niin ei näy! Harmittaa niin paljoncry.gif

__________________

Like A Virgin
Status: Offline
Posts: 14
Date: Aug 8 15:17 2009
Se tosiaan verotti voimia kun odotimme soundcheckin päättymistä siinä paahteessa. Tosi monella ei ollut mitään päähinettä... Menin heti A-kentälle päästyäni istumaan. Tiesin että niitä jalkoja pitää säästää Madonnaa varten. Mutta siinä oli sitten toisaalta selkä koetuksella.

Kun Madonna sitten oli astumassa lavalle niin melkein hyperventiloin! Ja ekan biisin ajan mä ainakin vaan tuijotin, kun en meinannut uskoa et siinä se on. Ja uupumuksen takia...

Lol..ainahan näitä valituksen aiheita löytyy. Päällisin puolin olen kuitenkin erittäin tyytyväinen.

__________________
Supernatural
Status: Offline
Posts: 474
Date: Aug 8 15:46 2009
Pääsin ite B-lipullani B-alueen aitaan lavan oikealle puolelle ja näin siitä tosi hyvin - olin iloisesti yllättynyt smile! Valitettavaa sen verran, että ihmiset ei A-alueen takaosassa olleet pahemmin mukana, eikä kukaan mun ympärilläni osannut sanoja...Samoin nolotti se, että Into The Groovea ei osattu laulaa, kun Madonna antoi mikin jollekin siellä. Jos A:n aitaan menee, niin sais kyllä myös osata jotain. Yleisesti ottaen oli silti tosi onnistunut konsertti.

__________________
Sanctuary
Status: Offline
Posts: 504
Date: Aug 8 15:51 2009
Minua myös ihmetytti yletön viunan nauttiminen; tosin pieni vähemmistöhän se oli, mutta näkyvä sellainen. Tietty pökkelömäisyys näkyi ympärilläni (c-alue) mutta iloitsin kun yllättävän moni bailasi kybällä, hyvä ME! Ymmärrän kyllä, ettei kaikille tanssiminen ole mieluisaa, mutta mielestäni taputtamisen pitäisi onnistua kaikilta.

__________________

Him Or Her I Shall Follow
Lucky Star
Status: Offline
Posts: 428
Date: Aug 8 17:35 2009
Mä en nähnyt hirveen hyvin Madonnaa. Ensinnäkin oon noin 150 cm ja edessä on pidempiä tyyppejä. Sitten ne screenit oli kyl kärpäsenpaskan kokosia. Siellä jossian lavan yläpuolel tai jossain ylhäällä olis voinu olla joku jättiscreeni. En nähnyt niille hirveän hyvin.

Ihmetytti, miten huonosti ne tarkasti laukut. Joku olis ihan hyvin voinu jonkun puukon kuljettaa mukana! Se ykskin katto vähän serkun kassia ja sano et "Joo, ei sul varmaa mitää oo tääl."

Hyvä juttu tosin oli, kun vieressämme olevat naiset sanoivat meille, että  voivat ottaa kuvia, ja otti myös musta ja serkusta kuvan! Toinen niistä nosti mua ihan vapaaehtosesti aina välillä, sillon kun tapahtu jotain specialii, esim Madonna nyt tuli sinne lavalle siin tuolissa, tai kun se hyppi hyppistä. smile-- Edited by Ella on Saturday 8th of August 2009 05:42:16 PM

__________________

1 2 38  >  Last»  | Page of 8  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard