Madonna Foorumi - Finland

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: Prince@Hartwall Areena 15.10.2010

Page 1 of 1  sorted by
Express Yourself
Status: Offline
Posts: 1623
Date: Sep 29 19:33 2010

Prince@Hartwall Areena 15.10.2010

Princen Helsingin-konsertin liput myyntiin perjantaina


prince.jpghttp://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Princen+Helsingin-konsertin+liput+myyntiin+perjantaina/1135260446844

Amerikkalaislaulaja Princen Helsingin-konsertti tulee myyntiin perjantaina 1. lokakuuta Lippupisteessä, vahvistaa RL Entertainmentin toimitusjohtaja Hardi Loog. Konsertin liput maksavat 69, 79, 99 ja 129 euroa. Lippuja myydään enimmillään kahdeksan kappaletta asiakasta kohden.

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Prince esiintyy Helsingin Areenassa 15. lokakuuta.

 

Princen Helsingin-konsertti käynnistää hänen lyhyen Pohjois-Euroopan-kiertueensa. Muista päivistä on vahvistettu Bergen 18. lokakuuta, Kööpenhamina 20. lokakuuta ja Herning 22. lokakuuta.

Suomen-keikan järjestää uusi ohjelmatoimisto RL Entertainment, joka on ennen Princeä järjestänyt muun muassa Wu-Tang Clanin ja Mikan Helsingin-konsertit.

 

Maailman suosituimpiin laulajiin kuuluva Prince on aiemmin perunut kaikki sovitut Suomen-konserttinsa: 7. ja 8. elokuuta 1988 sekä 8. ja 9. toukokuuta 1990.

http://www.lippu.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=event_23599

-- Edited by ExtaticBoy on Wednesday 29th of September 2010 10:22:49 PM

__________________

GS-London
DWT-Paris
RIT-Paris
CT-London,Paris Hard Candy Promo show-New York
S&S-Berlin,London,Helsinki MDNA Berlin, Helsinki(GT)

Lucky Star
Status: Offline
Posts: 424
Date: Oct 2 13:10 2010
Joo, menossa ollaan jos vaan toteutuu. Itse kävin Lontoossa 2007 katsomassa 2 keikkaa ja upeita olivat. Liput olivat silloin 31.21£, levyn 3121 mukaan.
Toisaalta itseäni arvelluuttaa kovasti tuo uusi promoottori sekä penkkijärjestely kentällä. En halua maksaa suuria summia istumisesta, varsinkin kun eturivit täyttyvät istuvista musiikkialan possuista.
Jokseenkin toivon että hän ei tulisi edes, koska häpeän jo valmiiksi suomalaisten asennetta keikoilla. Lontoossa kukaan ei istunut. Ja konsertti jatkui vielä encoren ja toisen encoren jälkeen kun valot oli laitettu päälle (!!!) ja suurin osa yleisöstä oli poistunut luulleen että show oli ohi....valot meni pois päältä, ja Prince palasi heittään vielä pari biisiä. Siinä vasta ylläri!

__________________

Do you believe?

Lucky Star
Status: Offline
Posts: 424
Date: Oct 4 13:39 2010
No nii, sieltä se tuli; konsertti siirretty toiseen ajankohtaan!
Ei mikään yllätys, en uskonut alunperinkään että RL Entertainment saisi jätkää suomeen. Sen verran uusi firma ja mä en ainakaan uskonut että tuollainen firma saisi hänet tänne.
Hesarissa oli juttu jossa manittiin että 90-luvun jälkeen suomalaiset promoottorit eivät enään koskaan pyydä häntä tänne. Sen verran hankala ihminen on. Sen uskon!

__________________

Do you believe?

Superstar
Status: Offline
Posts: 4687
Date: Oct 15 19:34 2010
Prince peruutti taas Suomen-konserttinsa
14.10.2010 14:57

Poptähti Prince on peruuttanut jälleen Suomen-konserttinsa. Artisti on peruuttanut eri aikoina kaikki viisi Suomeen järjestettyä konserttiaan.

Princen piti alkujaan esiintyä Helsingissä tämän viikon perjantaina. Tieto tästä konsertista ehdittiin jo vahvistaa. Sen jälkeen artistin edustajilta tuli määräys siirtää lipunmyynnin aloittamista kiertueen uudelleenjärjestelyjen vuoksi.

Tuolloin Princen kerrottiin suunnittelevan uutta esiintymispäivää. Tänään tuli kuitenkin ilmoitus, että tähden tulo Suomeen peruuntuu kokonaan.

Princen edustajat eivät ilmoittaneet aikataulumuutosten lisäksi tarkempaa syytä peruuntumiseen. Myös Belgian-konsertti on torstain tietojen mukaan peruuntunut.

Suunnitelmien mukaan järjestetään tiettävästi Princen kaksi esiintymistä Tanskassa, kaksi Italiassa ja yksi Norjassa. Princen Euroopan-kiertueesta vain Kööpenhaminan-konsertti on loppuunmyyty.

(MTV3 - STT)


__________________

I'm not apologizing

Lucky Star
Status: Offline
Posts: 424
Date: May 31 17:28 2011
Uusi yritys 21.7. Hartwall areenalla.
Liput myynnissä 8.6. klo 9:00 lippupisteessä. Järjestäjänä tällä kertaa concerts.dk.
Liput 135/115/109/89¤

Myös Oslon Spektrumiin on lisätty keikka 23.7. joten vaikuttaa ihan realistiselta tapahtumalta.

Mitä Princeen tulee, niin luin juuri hänestä tehdyn "elämänkerta"-kirjan Possessed: The Rise And Fall Of Prince joka on Alex Hahnin kirjoittama. Kirja antaa syvällisen kuvan 1970-1990 välille ajoittuvista tapahtumista ja hänen persoonastaan. Kun luin tämän, niin Madonna putosi kakkospallille itsekeskeisyydessänsä ja Prince sai 1. sijan. Hyvin avartava, paljastava ja oikein mielenkiintoiset lähteet.
En yhtään ihmettele jos koko kesäkiertue vielä peruuntuu..

__________________

Do you believe?

Express Yourself
Status: Offline
Posts: 1623
Date: Jun 7 23:05 2011

Tiketti myy seisomapaikat: http://www.tiketti.fi/tapahtuma/12108 ja Lippu.fi istumapaikat, aika erikoista.__________________

GS-London
DWT-Paris
RIT-Paris
CT-London,Paris Hard Candy Promo show-New York
S&S-Berlin,London,Helsinki MDNA Berlin, Helsinki(GT)

Lucky Star
Status: Offline
Posts: 424
Date: Jun 8 20:32 2011
Lippu.fi myi mulle ihan kyllä seisomapaikan kentälle. 140¤ printtilippuna, huh!
Aika korkeat hinnat, varsinkin kun yläkatsomot on 91¤. Ei taida ihan helpolla kauppa käydä ja myös lavan viereen myytävät istumapaikat ovat sekä 390¤ (VIP) tai 117¤. Taitaa tulla siis hyviä paikkoja vielä myyntiin loppuhetkillä jos nuo vip-paikat ei tee kauppaa.
Aika hiljasta on myynti kuitenkin. Itse olisin pistänyt keikan Kyläsaareen tai sinne missä Green day ja Foo fighters keikkailee, tai se käpylän kenttä jossa Gunnarit kävi. Edullisemmat hinnat ja enemmän paikkoja ja festarifiilis mikä tukee tulevaa konserttisettiä =)

__________________

Do you believe?

Rebel Heart
Status: Offline
Posts: 1870
Date: Jul 21 22:00 2011

Ja keikkahan on nyt toteutunut ja parhaillaan käynissä Stadissa! Toivottavasti se sujuu hyvin ja katsojat saavat rahoillensa vastinetta. Ja todellakin hienoa, että Prince saatiin vidoin oikeasti Suomeen, harmi kun ite en pääse sitä todistamaan.-- Edited by Hanhis on Thursday 21st of July 2011 10:00:40 PM

__________________

Get down, beep beep, gotta get up outta your seat

Future Lover
Status: Offline
Posts: 574
Date: Jul 22 17:13 2011

Mä olin eilen tuol Hartwallilla.

Keikka oli hyvä, mut mä odotin kyl enemmän.

Äänentoisto oli paska, ja keikka oli aikamoista funk/party menoa, ja mä olisin halunnu enemmänkin sellaista jukebox/greatest hits tyyppistä menoa. Tulihan sieltä paljonkin hittejä, mut osa oli aika "omalaatuisesti" sovitettu, ei siis mun makuun.

Olen tyytyväinen että Prince tuli nähtyä, vaikkakin lippujen hinta oli kyl aika hemmetin suolainen.__________________
Lucky Star
Status: Offline
Posts: 424
Date: Jul 25 18:16 2011
Itse todistin keikkaa catwalkin 2. rivistä ja hitsi mikä meno! Mun kohdalla äänentoisto oli ihan jees, tosin ei aina. Mutta kun 157cm Prince on siinä 2m päässä useasti jammailemassa, laulattamassa ja bailaamassa niin en voi muuta sanoa kuin: KIITOS!
Jokainen mun ympärillä jammasi ja hikoili ittensä kipeeksi siinä catwalkin ympärillä ja katseli tota hoikkaa, pienikokoista maailmantähteä aina omaa sekoamistaan myöten. Nuoria, vanhoja, poikia ja naisia ja koko areena seisaallaan lähestulkoon suuren osan ajan keikasta. Tämä oli jotain ainutlaatuista jota sain kokea.
Settilista oli aika raskas heti alussa, mutta kyllä ne hitit sitten tuli sieltä, vaikkakin encoret oli aika hassusti valittu. Ja ihmeellisintä oli että ei kuultu "Let's go crazy!" biisiä.
Omat ilonpilkahdukset oli The Love we make (melkein pyörryin kitarasoolon aikana, ku oli niin tunteellinen), Cool, Let's work, Baby I'm a star (tässä meinas jo henki lähteä kuumuden takia!) ja tietenkin Love bizarre.

Tämä kiertue on aika lailla festivaalipainoitteinen joten settilista oli sen mukainen. Hittejä voi sitten käydä kuuntelemassa ameriikan puolella. Euroopassa on ne hardcore fanit jotka tuntee vähän syvällisemmin sen tuotantoa ja ei jaksa enään hittejä hitin perään ja sen takia settikin oli jotain erilaista.


Tässä vielä settilista;

1999
D.M.S.R.
Pop Life
Scrapple From The Apple
Stratus [Billy Cobham]
Shhh
Mountains
Alphabet St.
Song Of The Heart
The Love We Make
Everyday People [Sly & The Family Stone]
Cream
Cool
Don't Stop 'Til You Get Enough [Michael Jackson]
Let's Work
U Got The Look
--- ENCORE ---
Make You Feel My Love
Purple Rain
--- ENCORE ---
Take Me With U
Raspberry Beret
Kiss
--- ENCORE ---
Nothing Compares 2 U
Dance (Disco Heat) [Sylvester]
Baby I'm A Star
--- ENCORE ---
If I Was Your Girlfriend
The Bird [The Time]
Jungle Love [The Time]
A Love Bizarre [Sheila E.]


__________________

Do you believe?

Lucky Star
Status: Offline
Posts: 424
Date: Apr 23 12:47 2016
Princen kuolema on ollut aikamoinen shokki. Edes uutinen hätälaskeutumisesta ei antanut mitään aihetta huoleen, koska uskoin oikeasti kaiken olevan flunssa ongelmia. Omista idoleista enään M on elossa. Michael ja Prince ovat jättäneet ison tyhjiön elämääni musiikillisessa mielessä koska uutta materiaalia heidän näkökulmastaan ei enään julkaista. Jälkituotanto on aina mun mielestä huono idea koska artistin näkökulma on aina se mikä on ratkaiseva. Odotin niin innolla vielä näkeväni Prince keikalla. 3 kertaa kuitenkin oli riittävästi todistamaan että tämä mies osaa pistää konsertin pystyyn ihan tuosta vaan eikä siihen tarvita rekvisiittoja.

__________________

Do you believe?

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard