Madonna Foorumi - Finland

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: Glee

Page 1 of 1  sorted by
Zephyr
Status: Offline
Posts: 1176
Date: Nov 16 01:38 2010

Glee

Ketkä tykkää tästä sarjasta? =)
Aloin itse tykkäämään nyt silloin kun aloittivat sen suomessa, ennen sitä ajattelin itseasiassa että se on ihan surkea, mutta erehdyin! biggrin Ihanan hauska ja viihdyttävä ohjelma, ja musiikkipainotteinen. Olen nyt itse innostunut netistä katsomaan uusimpiakin jaksoja, juuri katsoin viimein Madonna-speciaalin. http://www.cucirca.com/2010/04/21/glee-season-1-episode-15-the-power-of-madonna/ Tuolta voi katsoa sen, ei mikään normaalein Glee-jakso, mutta tosihyvä kunnianosoitus Madonnalle! Tykkäsin itse ihan himona, kun soittivat niin paljon Madonnaa! :) Suomessa varmaan tulee joskus tammi-helmikuussa vasta tuo jakso ulos. Tuolta sivulta näkee ihan kaikki Glee jaksot jos joku tykkää =)


__________________
Superstar
Status: Offline
Posts: 825
Date: Nov 16 14:43 2010
Itekin oon koukuttunut tohon sarjaan! Hyvää huumoria, eikä toteutus oo mitään perusimelää jenkkihuttua, vaikka high school -maailmassa ollaankin! Ja laulaahan ne aivan käsittämättömän hyvin... En oo Madonna-jaksoa nähnyt ja aion katsoa sen sitten kun se tv:stä tulee, olis ollu varmaan viel parempi jos Madonna ois vieraillu kyseisessä jaksossa. Eikös Britney vieraillu omassa teemajaksossaan?

__________________

This is my kind of music

      They play it all night long

Like A Virgin
Status: Offline
Posts: 21
Date: May 25 16:41 2011

Ihan kiva sarja!Ekan kerran kun näin olin sillee että apuaaaa mitä hoilaamista ja pelleilyä. Mutta sitten siitä jotenki alko tykkäämään Gleestä! Pikkuveljeni pitää sarjasta myös erittäin paljon sen kanssa katselen sitä!__________________
Music makes me smile
Easy Rider
Status: Offline
Posts: 502
Date: Jul 14 22:12 2013

http://www.iltalehti.fi/viihde/2013071417263578_vi.shtml
Glee-tähti Cory Monteith löytyi kuolleena

Sunnuntai 14.7.2013 klo 09.11 (päivitetty klo 10.14)

Yksi suositun teinisarja Gleen päänäyttelijöistä on kuollut.

Cory Monteith oli kuollessaan vain 31-vuotias.

Monteith löydettiin menehtyneenä vancouverilaisesta hotellihuoneesta Kanadasta, lauantaina 13. heinäkuuta. Kun Monteith ei kirjautunut ulos sovittuun aikaan Fairmont Pacific Rim Hotellista, huolestui henkilökunta ja lähti tarkastamaan huonetta.

Poliisin mukaan Monteithin hotellihuoneessa oli perjantai-iltana vieraillut useita henkilöitä, mutta valvontakameranauhojen mukaan mies oli lauantain vastaisena yönä palannut huoneeseensa yksin.

Poliisi ei epäile kuolemaan liittyvän rikosta.

Miehen kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa. Näyttelijälle tehdään ruumiinavaus maanantaina.

Monteithin tiedetään taistelleen vakavaa päihderiippuvuutta vastaan jo yli vuosikymmenen. Hän on kertonut käyttäneensä päihteitä 13-vuotiaasta asti. Ensimmäisen kerran mies joutui vieroitukseen ollessaan vasta 19-vuotias.
Viime aikoina Monteith kuitenkin vaikutti olevan paremmassa kunnossa. Hän kirjautui huhtikuussa vapaaehtoisesti vieroitukseen saadakseen elämänsä takaisin raiteilleen.

Monteith tunnetaan parhaiten roolistaan Finn Hudsonina musikaalisarja Gleessä. Monteith seurusteli Glee-kollega Lea Michelen kanssa.

Lähteet: CNN, US Weekly

Voi ei, tää vaan... en tiedä mitä sanoa! Vasta vähän aikaa sitten rakastuin tähän sarjaan ja taas yksi mahtava nuori lahjakkuus on poissa. cry  cry__________________
"no matter how fierce something is, you can't ever do the same thing twice."
Superstar
Status: Offline
Posts: 825
Date: Jul 21 00:29 2013

^ Toi on kyllä todella surullista, ei voi muuta sanoa. Olen Gleetä innolla seurannut, joten kyllä tämä uutinen kosketti.__________________

This is my kind of music

      They play it all night long

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard