Madonna Foorumi - Finland

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: Hyvä Pekka Haavisto

1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
Hard Candy
Status: Offline
Posts: 667
Date: Jan 23 04:01 2012

Hyvä Pekka Haavisto

Ei olla tosiaan politikoitu, mutta nyt on aihetta. Olen myöskin äärimmäisen tyytyväinen Pekan vaalitulokseen. Olin jakamassa lappusia yms. ja kuulun Pekan kannattajiin joten ääni lähti myös täältä hänelle luonnollisesti. Suomikaan ei tunnu enää niin ahdistavalta Impivaaralta mitä se oli tosiaan vuoden takaisten eduskuntavaalien jälkeen. Olinkin jo menettänyt toivoni, kun alkoi tuntua, että Suomesta oli kaikki suvaitsevaisuus kadonnut. Rasismista, kaikenlaisesta syrjinnästä yms. mäntteilystä oli tullut uusi 'kova juttu' ja mm. Facebookiin tuli mitä erilaisempia viharyhmiä.
Tosiaan alkaa vihdoin tuntua valoisammalta. Vielä, kun köyhien kyykytys lopetettaisiin Suomessa ja pankitkin lopettaisivat köyhien riiston niin ehkä tätä maata voisi alkaa jälleen arvostamaan. Voisiko meille tapahtua jotain niin hyvää, että Pekasta tulisi pressa?-- Edited by darkus74 on Monday 23rd of January 2012 04:03:45 AM-- Edited by darkus74 on Monday 23rd of January 2012 04:07:59 AM

__________________

''Ain't No Big Deal''

 

Future Lover
Status: Offline
Posts: 574
Date: Jan 23 05:32 2012

Vaik tääl ei ole koskaan polikoitu, ni nyt on pakko sanoa että olen äärimmäisen tyytyväinen siitä että Pekka Haavisto menee toiselle kierrokselle pressanvaaleissa.

Olen jutellut monien ihmisten kanssa asiasta ja olin varma et Pekka menee tokalle kierrokselle. Pekka sai ääniä kaupungeista, nuorilta, naisilta, koulutetuilta ja taiteilijoilta. Avovaimon kanssa käytiin tänään äänestämässä Pekkaam ja täällä Punavuoressa oli fiilis et Pekka menee jatkoon. 

Vuoden takaisien eduskuntavaalien jälkeen tuntui että suvaitsevaisuus on loppunut Suomessa, mutta nyt tilanne on jo paljon valoisampi.__________________
Rebel Heart
Status: Offline
Posts: 1596
Date: Jan 23 09:24 2012

Kyllä mä sillon viime kesänä katoin tätä Haavistoa vähän huvittuneesti, mutta sitten otin hänestä selvää ja muutuin varmasti Niinistön äänestäjästä Haaviston tukijaksi. Kaks viikkoa tuskin riittää Haaviston voittoon, mutta seuraavissa vaaleissa on varmaan eri tilanne (ja Haaviston vaalikassassa enemmän pötäkkää).

Sinällään mielenkiintoista miten tämä muka rasistinen ja ainakin konservatiiinen perussuomalaisten puolue tuntuu suhtautuvan Pekkaan jopa myötämielisesti. Silti tilanne on sellainen, että Niinistön Suomi kelpaa "kenelle vaan", mutta minulle on ilmoittautunut jo usea maastamuuttaja mikäli Haavistosta tulee presidentti. Hyvä, eli tehdään hänestä presidentti.

Noh, miten Pekka sitten voittaisi nämä vaalit? Ensinnäkin jokseenkin laiskojen Niinistön äänestäjien pitäisi pysyä edelleen kotona. Haaviston kannattajat ovat jo nyt niin mobiileja kuin vain voivat olla, ja nyt ei tarvita pelkästään sitä, että me saamme itsemme sinne uurnalle äänestämään, vaan meidän pitää myös saada suostuteltua ihmisiä lähipiirissämme Haaviston taakse tai ainakin tutustumaan häneen paremmin. Huonoin mainos ehdokkaalle on ärsyttävät kannattajat, joten tämän pitää tapahtua... hienovaraisesti. Puhun itse vain siitä, että miksi kannatan Haavistoa (taitava puhuja ja neuvottelija, vahva visio presidentin tehtävistä, jo nyt tunnistettavuus maailmalla etenkin YK:ssa, Haavisto on hyvä jätkä ja sellainen seuraavan sukupolven poliitikko). Ikää en Pekan hyveeksi laske, sillä maailman politiikassa vanhempi ikä on pop, mutta Pekan poliittinen ura on silti suunnilleen yhtä pitkä kuin Niinistön.

Haaviston itse on hankala saada Niinistön kannattajien ääniä, joten hänen pitäisi yrittää tavoitella sitä 30 % äänioikeutetuista jotka eivät äänestäneet ketään. Lisäksi Haavistolla on jo nyt ns. nuoret äänet joten hänen pitäisi saada puhuteltua etenkin sitä Suomen ikäjakauman painavampaa päätä, vanhuksia. Minun mummoni on jo Haavistolle myötämielinen. Kai heitä enemmänkin löytyy, joten katsotaan mitä television vaaliväittelyissä tapahtuu.-- Edited by Substance on Monday 23rd of January 2012 09:26:57 AM

__________________

"I have my partner-in-crime, William Orbit, helping me out with the substance."

Beautiful Stranger
Status: Offline
Posts: 357
Date: Jan 23 21:50 2012

Kannatan Haavistoa. aww__________________
Drama Queen
Status: Offline
Posts: 1956
Date: Jan 24 01:17 2012
Yli 1,1 miljoonaa jätti käyttämättä äänioikeutensa. Vaalituloksetkin saattaisivat olla toisenlaisia jos kaikki innostuisivat vierailemaan vaaliuurnilla. Vaikka en Vihreiden politiikkaa suosikkaan, menee täältäkin yksi ääni Haavistolle seuraavalla kierroksella.

__________________

Every scar that you try to hide. All the dark corners of your mind. Show me yours and I'll show you mine. Let me love you from the inside out...

X-Static Process | Facebook | TwitterBlogi | InstagramFoorumi

Rebel Heart
Status: Offline
Posts: 1614
Date: Jan 24 03:45 2012
Mäkin eilen kattelin koko illan vaaleja telkasta ja meillä oli koulussa varjovaalit, joissa pääsi harjoittelemaan äänestämistä. Täytyy sanoa, että innostuin eilen aika kovasti kun alkoi näyttää siltä, että Haavisto pääsee toiselle kierrokselle! Mun mielestä se, että Haavistosta tulis Suomen presidentti, olis juuri sitä mitä tää maa tarvitsee. Haavisto edustaa mun arvostamia arvoja, joten todellakin äänestäisin Haavistoa, jos vaan saisin! Oon käyny monta keskustelua asiasta mun vanhempien ja sukulaisten kanssa ja vanhempien ihmisten on selvästikin jostain syystä vaikeampi hyväksyä Haaviston avointa homoutta. Oon kuullu näissä keskusteluissa monta kommenttia, että Haavisto on todella homomainen, että hän tuo sen liikaa esille ja se muka olisi ongelma... Mutta mun mielestäni Haavisto ei tuo asiaa todellakaan käytöksessään esille, ei hän mun mielestäni ole mikään "homomainen"... Mutta jokaisellahan on tietenkin oma mielipiteensä asiasta ja saa ollakin, mutta itse kannatan myös Haavistoa näin henkisesti!

__________________

20120605-mdna-tour-abu-dhabi-alaa-07-2.jpg
"You're just not fucking loud enough!"

is bitch!
Status: Offline
Posts: 832
Date: Feb 4 06:31 2012
kannatan, hra 2!

__________________

party-1.jpg
2 re-invention, london

3 confessions, london

7 sticky and sweet, london, paris, tallinn, helsinki

5 mdna, berlin, copenhagen, gothenburg, helsinki

5 rebel heart, berlin, stockholm, london

 

Rebel Heart
Status: Offline
Posts: 1870
Date: Feb 4 07:16 2012
Haavistolle menisi minunkin ääneni, jos olisin vaali-ikäinen. Ilolla olen katsonut hänen kamppaniaansa ja menestystä, en olisi uskonut, että näinkin suuri kannatus olisi mahdollista vielä viime syksynä! Näyttää kuitenkin siltä, että Suomi ei ole vielä valmis näin humaaniin presidenttiin, mutta asia voi olla toinen kuuden vuoden päästä. Ja eihän vielä ole toivo mennyt, sunnuntaina nähdään mikä salaisuus vaaliuurnissa piilee!

Kakkonen on ykkönen!

__________________

Get down, beep beep, gotta get up outta your seat

Future Lover
Status: Offline
Posts: 574
Date: Feb 5 20:28 2012

Joo, tänään sitten kaikki äänestämään Haavistoa.

Totuushan on se että Niinistö valitaan pressaksi, mutta mun mielestä on hyvä juttu kun Haavisto pystyy vähän laittamaan kampoihin. Lopullinen äänijakauma tulee olemaan luokkaan 60/40 Niinistölle.

Hienoa on kuitenkin että kaikki, myös muualla, näkevät että olemme oikeasti sivistynyt ja suvaitsevainen kansa, koska kuitenkin n. 40 % tän maan asukkaista on valmis hyväksymään presidentiksi seksuaalivähemmistöjen edustajan, vaikka sitä samaahan on viimeiset 12 vuotta puhuttu tästä meidän nykyisestäkin pressasta smile

Numero 2 saa kaksi ääntä meidänkin perheestä.__________________
Drama Queen
Status: Offline
Posts: 1956
Date: Feb 5 23:51 2012
Mä oon niin optimistinen, että uskon lopullisen eron olevan paljon pienempi kuin 60/40. Pidän jopa mahdollisena että saatetaan kamppailla suhteessa 55/45, eikä ollenkaan ole niin varmaa etteikö paremmalla puolella olisikin Haavisto.

__________________

Every scar that you try to hide. All the dark corners of your mind. Show me yours and I'll show you mine. Let me love you from the inside out...

X-Static Process | Facebook | TwitterBlogi | InstagramFoorumi

Hard Candy
Status: Offline
Posts: 670
Date: Feb 6 01:50 2012
Äänestin Haavistoa monistakin eri syistä. Haaviston arvot ja selkeys puheessa, josta tavallinenkin ihminen ymmärtää mistä hän puhuu, on mun suurimmat syyt. Mutta näissä vaaleissa on aika selkeesti äänestetty toista vastaan, ei oman ehdokkaan puolesta. Varsinkin Niinistöä äänestäneissä näkee tämän. Anteeksi, jos loukkaan jonkun tunteita.


__________________
She's had enough, she says the end, but she'll come back,she knows it then, A chance to start it all again, Till death do us part
Rebel Heart
Status: Offline
Posts: 1870
Date: Feb 6 03:48 2012
Toivottavasti saamme iloisen yllätyksen 12 minuutin päästä ennakkoäänien julkaisussa!

__________________

Get down, beep beep, gotta get up outta your seat

Rebel Heart
Status: Offline
Posts: 1596
Date: Feb 6 05:13 2012
Emme saaneet. Yli miljoona ääntä on kuitenkin ihan kiva äänisaalis, ja todellinen kakkoskierros käydään 2018.

Mulla on silti näiden vaalien jälkeen muuttunut suhtautuminen omaan lähipiiriin aikamoisesti... Sen verran kovin sanoin ja täysin väärin perustein on Haavistoa osa mollannut (ja sitä kautta myös minua), että välit viilenee ainakin hetkeksi.

__________________

"I have my partner-in-crime, William Orbit, helping me out with the substance."

Hard Candy
Status: Offline
Posts: 667
Date: Feb 6 15:47 2012

Valitettavasti monille äänestäjille oli kova pala Pekan rekisteröity parisuhde. Isänikin sanoi autossa, että 'ajatelkaa nyt miltä se näyttäisi itsenäisyysjuhlissa, kun vieraat kättelevät Haaviston puolisoa, joka on mies öhhöhhöööö'..Kyllä ärsytti. Ystäväni (rekisteröidyssä parisuhteessa elävä pari) mulkoilivat isääni pettyneenä. Eniten ihmettelen sitä, että miksi köyhyyttään vinkuvat ihmiset äänestivät eliitti-prinssi Niinistöä, jota ei kiinnosta asunnottomuus yms. Vai eikö äänestäjät vaivautuneet ottamaan selvää näiden kahden ihmisen erilaisista arvomaailmoista. Haavisto toi hienosti esiin myös sen, että Suomesta on tullut kiusaajien maa. Niinistön ympäripyöreissä ulkoaopetelluissa lätinöissä ei näitä asioita mainittu kertaakaan.
Pekka sai joka tapauksessa yli miljoona ääntä, että kyllä kai tässä ollaan menossa suvaitsevaisuuden kannalta oikeaan suuntaan. Jotain mahtavaa kuitenkin tapahtui nimittäin Madonnan Super Bowl-keikka ja olin ihan ekstaasissa ja toivottavasti tekin-- Edited by darkus74 on Monday 6th of February 2012 03:48:42 PM

__________________

''Ain't No Big Deal''

 

Future Lover
Status: Offline
Posts: 574
Date: Feb 6 19:26 2012

No Niinistö vei sitten jopa yllättävän selkeellä ääni erolla vaalit.

Niinistön valinta ei liene kellekään yllätys, mutta mua tosiaan ihan pikkusen yllätti toi eron suuruus. Ja tietenkin harmitti se että edes Stadissa ei saatu Pekkaa ykköseks äänten määrässä. Ahvenanmaa oli ainoa vaalipiiri jossa Haavisto "pieksi" Niinistön, ja tuo pelkästään sen takia että Pekka puhui paljon parenmaa ruotsia kuin Sauli ja on myös avoimempi tässä kaksikielisyys asiassa.

Eli kärjistetysti sanottuna, Haavisto on Ahvenanmaalaisten pressa, toivoin että olis ollut myös meidän Helsinkiläisten pressa, mutta 6 vuoden kuluttua on uudet vaalit.

Olen myös vahvasti sitä mieltä että tämä rekisteröity parisuhde asia ratkaisi nämä vaalit. Vaikka Pekka on avoimesti homo, niin olisi kamppaillut tasaväkisemmin vaalien voitosta, mikäli ei olisi rakisteröidyssä parisuhteessa. Luulen että tässä tapauksessa olisi ns. sinkku homo hyväksytty paljon helpommin kuin suhteessa elävä.

Siitä olen todella iloinen että yli miljoona äänioikeutettua Suomalaista hyväksyi Pekan sellaisena kuin hän on. Meillä avovaimon kanssa äänestettiin tietysti Pekkaa ja 9 vuotias poikamme oli sitä mieltä että "Sauli voitti, mutta Pekka oli parempi". smile__________________
1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard