Madonna Foorumi - Finland

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: The Girlie Show - DVDs

Page 1 of 1  sorted by
Beautiful Killer
Status: Offline
Posts: 1057
Date: Apr 15 16:29 2012

The Girlie Show - DVDs

The Girlie Show oli Madonnan 90-luvun huikein kiertue (siis heti Blond Ambition Tourin jälkeen). Mun mielestä kiertueessa tanssit olivat kaikista huikein!!!

__________________

Nimet_n_1.jpg

Beautiful Killer
Status: Offline
Posts: 1057
Date: Apr 15 18:27 2012
Onks kellää tietoo että onks lontoon keikasta kuvattu ja tehty DVD?

__________________

Nimet_n_1.jpg

Easy Rider
Status: Offline
Posts: 508
Date: Apr 15 22:24 2012
MadonnaMDNA kirjoitti:

Onks kellää tietoo että onks lontoon keikasta kuvattu ja tehty DVD?


 Virallinen dvd on tämä: (esim. http://www.discshop.fi/musiikki_dvd/madonna_girlie_show/P51932), kuvattu Sydneyssä.__________________

Cause after all
Nothing's indestructible

Beautiful Killer
Status: Offline
Posts: 1057
Date: Apr 15 23:25 2012

mutku mull on jo toi :( ....__________________

Nimet_n_1.jpg

Express Yourself
Status: Offline
Posts: 1623
Date: Jun 7 16:12 2012

Ensimmäiset Madonna-konserttini Lontoon Wembley Stadionilla 25 ja 26.9.93, pitää jostain kaivaa kuvat jotka otin catwalkin päästä eturivistä 

Konsertista löytyy myös Japanin TV:ssä näytetty Fukuokan keikka. Sitä ei ole virallisesti julkaistu mutta löytyy esim youtubesta. Itselläni oli se silloin aikoinaan vhs:lla.

 

 __________________

GS-London
DWT-Paris
RIT-Paris
CT-London,Paris Hard Candy Promo show-New York
S&S-Berlin,London,Helsinki MDNA Berlin, Helsinki(GT)

Rebel Heart
Status: Offline
Posts: 1596
Date: Jun 7 18:30 2012

Mullon audiot tosta keikasta. Yleisö on niin hiljaa, että Madonnan esittäessä Like a Virginia, yhdessä kohtaa kun on aivan hiljaista japanilainen mies karjaisee kuuluvasti "Like a Virgin!" ja se löytyy tallenteelta. Oikeastaan tältä videolta siinä 3 minuutin kieppeillä.__________________

"I have my partner-in-crime, William Orbit, helping me out with the substance."

Lucky Star
Status: Offline
Posts: 424
Date: Sep 5 07:37 2012
Fukuokan keikassa Deeper and Deeper loppu on parempi kuin Sydneyssä, hyvät loppurytmit ja riffit :) ja Madonnakin on hieman rennompi kuin Sydneyssä. DVD versio Sydneyn keikalta on himmentänyt yleisön lähes kokonaan, vanhalla VHS videolla yleisön äänet on paljon riehakkaampia kuin dvd:n. :(

__________________

Do you believe?

Superstar
Status: Offline
Posts: 897
Date: Nov 6 06:56 2012

Katsoin tänään Live Down Underin ja on se kyllä mieletön show! Alusta loppuun asti mahtavaa menoa ja ihanaa katsoa Madonnaa, joka on niin energinen ja nauttii siellä lavalla pyörähtelemisestä selkeesti paljon. Kiertueen idea on itsessään ihana ja kiehtova. Tykkään paljon siitä sirkusmaisesta teemasta klovneineen ja tummine verhoineen. Myös Madonnan eri teemat konsertissa oli loistavia, vaihtelevaa ja upeeta.


Tossa taltioinnissa ärsytti kyllä suunnattomasti, kun siinä catwalkin päässä, suoraan edessä muutama tyyppi seisoi paikoillaan happaman näköisesti ja tuijotti Madonnaa jäätävästi (wtf). Jos tollasille kultapaikoille on itsensä taistellut, niin miksi ei osata iloita siitä...? En ymmärrä. Ja ne hapannaamat ei ollu mitään turvamiehiä tai kuvausporukkaa!

No mutta show'sta itsestään vielä lisää, niin ihana kun se on Madonnaa parhaimmillaan! Diggaan myös paljon Madonnan lookista siinä, ne lyhyet vaaleat hiukset oli Madonnalla makeet! Ainut kohta mikä show'ssa ei onnistunut, niin oli se epämääräinen ryhmäseksi-kohtaus ööö ennen Why it's so hardia. Musta se oli mautonta piehtarointia ja tuli kuitenkin sellanen hohhoijaa olo.

Parhaita paloja tässä konsertissa on: Intro/Erotica, Rain (niin kaunis ja tyylikäs!), Express yourself(ihanaa energiaa), In this life, Like a virgin, Bye bye baby (SUPER), Holiday ja Everybody (loistava lopetus.... tällasta kaivattaisiin lisää.... Everybody is a star!)

Kumpa olisin tänne itsekin päässyt!__________________

 How could it hurt you when it looks so good?

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard