Madonna Foorumi - Finland

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: Linkit toisille sivustoille

Page 1 of 1  sorted by
Drama Queen
Status: Offline
Posts: 1956
Date: Dec 19 01:07 2005

Linkit toisille sivustoille

Okei, olen saanut pari kommenttia täältä foorumilta löytyneistä linkeistä jotka ovat johtaneet sivustoille joilla on ollut vapaasti jaossa tekijänoikeudellisesti suojattua materiaalia. Sekä muistutuksen muutamasta Multimedia osion kautta jaetusta materiaalista jotka voidaan katsoa kaupallisesti julkaistuksi (Linkit on poistettu ja molemmat olivat allekirjoittaneen itse postittamia. Sorry.) Tämän vuoksi tahtoisin näin ystävällisesti muistuttaa käyttäjiä foorumin säännöissäkin jo mainituista kohdista.

Jokainen foorumin käyttäjä on itse vastuussa lähettämiensä postien ja kirjoitusten sisällöstä mukaanlukien linkit muille sivustoille. Foorumin ylläpito ei ole millään lailla vastuussa niiden tästä sivustosta riippumattomien sivujen sisällöstä, joille voit päätyä tälle foorumille postitettujen linkkien kautta. Jokainen klikkaa linkkejä omalla vastuullansa.

Tiedostojen jakamiseen Foorumin kautta on olemassa vain pari sääntöä. Älä jaa foorumilla mitään materiaalia mikä on julkaistu kaupallisesti. Jos materiaali on julkaistu CD:nä, DVD:nä, kirjana tms. käy ostamassa se kaupasta, älä jaa sitä täällä. Tarkoittaa siis myös materiaalia mikä tullaan julkaisemaan jossain vaiheessa kaupallisesti, sekä materiaalia mikä on joskus aikaisemmin julkaistu mutta tällä hetkellä kenties poistunut kauppojen hyllyiltä.

Jatkossakaan ei kävijöiden postittamia linkkejä tulla sen tarkemmin varmistelemaan. Toivon kuitenkin, että jokainen postittaessaan hetken miettii ettei tarkoituksellisesti laita linkkejä laitonta materiaalia sisältäville sivustoille. Ja näistä kyseisistä laitonta materiaalia sisältävistä sivustoista keskustelemista tulisi myös foorumilla välttää.

Kiitos saamastani palautteesta, ja se on tervetullutta jatkossa edelleenkin.


Ystävällisin terveisin,

Material_Boy


-- Edited by Material_Boy at 01:28, 2005-12-19

__________________

Every scar that you try to hide. All the dark corners of your mind. Show me yours and I'll show you mine. Let me love you from the inside out...

X-Static Process | Facebook | TwitterBlogi | InstagramFoorumi

Drama Queen
Status: Offline
Posts: 1956
Date: Apr 21 20:01 2006

Tarkennus linkittämisestä

Aikaisempaa kirjoitusta tarkentaen, mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin normaali keskustelu esim. netin keskustelupalstalla ei ole kiellettyä. Ja fanisivustot saa mainita ja linkittää uutisen lähteenä.

Jos sivustolla sitten sattuu olemaan laitontakin materiaalia, on se muiden kuin linkittäjän tai foorumin häpeä. Eri asia on jos täällä nimenomaisesti kehotetaan ja neuvotaan sitä laitonta materiaalia sieltä hakemaan.

Linkittämisen rajoittaminen voi tuntua liioitellulta varjelulta, mutta en tahdo minkäänlaisia ongelmia kyseisen asian suhteen. Siksi Multimedia alueen sääntöjäkin on hieman tarkennettu.

Tekijänoikeuslaki

http://www.olenrikollinen.org/

http://tekijanoikeus.net/

http://boikotti.org/

__________________

Every scar that you try to hide. All the dark corners of your mind. Show me yours and I'll show you mine. Let me love you from the inside out...

X-Static Process | Facebook | TwitterBlogi | InstagramFoorumi

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard