Madonna Foorumi - Finland

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: Madonna adoptoi neljävuotiaat kaksoset Malawista

Page 1 of 1  sorted by
Drama Queen
Status: Offline
Posts: 1956
Date: Feb 7 21:52 2017

Madonna adoptoi neljävuotiaat kaksoset Malawista

Vielä aiemmin Madonna on kiistänyt adoptiohuhut, mutta nyt on se on varmaa, että naisen perhe voi kasvaa jälleen kahdella afrikkalaislapsella.

Madonna on adoptoinut Malawista nelivuotiaat kaksostytöt, kertoo uutistoimisto AFP. Uutisen lähteenä on malawilainen tuomioistuinvirkailija. Voin vakuuttaa, että hän on saanut adoptioluvan, joka koskee kahta lasta, Esther- ja Stella-nimisiä kaksosia, Mlenga Mvula sanoo.

madonnauusi_etu7217tk_503_vi.jpg

Madonna on saanut tiistaina hyväksyvän adoptiopäätöksen kahdesta lapsesta Malawissa, Telegraph uutisoi. Afrikkaan matkustanut Madonna oli itse paikalla Malawissa oikeustalolla kuulemassa päätöksestä. Paikallinen oikeuslaitos ei kuitenkaan anna lisätietoja adoptiolapsista.

Huhut Madonnan uusista adoptiohaaveista levisivät jo tammikuun loppupuolella. Tuolloin Madonna kuitenkin kiisti uusien lasten hankinnan.

Uutinen yhdysvaltalaisen laulajan adoptiosta levisi jo tammikuun lopulla, mutta Madonna kielsi sen todenperäisyyden. Hän ei ole kommentoinut nyt julki tullutta tietoa.

Adoptio nostaa yhdysvaltalaisen laulajan malawilaissyntyisten lasten lukumäärän neljään. Hän adoptoi maasta kaksi lasta vuosina 2006 ja 2009. Lisäksi Madonnalla on kaksi biologista lasta.

Laulaja on tukenut köyhän afrikkalaisvaltion lapsia ja heidän terveydenhuoltoaan muutenkin jo kymmenen vuotta ja perustanut sitä varten Raising Malawi -hyväntekeväisyysjärjestön. Madonnan hyväntekeväisyysjärjestö on rahoittanut malawilaisessa sairaalassa sijaitsevaa lasten kirurgista osastoa.

76c798024b59463eb46cc761d31763bc.jpg

5738260_.jpg

http://www.aamulehti.fi/maailma/oikeuslahteet-madonna-adoptoi-neljavuotiaat-kaksoset-malawista-24261204/

http://www.hs.fi/kulttuuri/

http://www.iltalehti.fi/viihde/201702072200066717_vi.shtml

http://www.savonsanomat.fi/viihde/Madonna-58-adoptoi-j%C3%A4lleen-lapsia-Afrikasta/925890

 -- Edited by Marko on Tuesday 7th of February 2017 09:53:19 PM

__________________

Every scar that you try to hide. All the dark corners of your mind. Show me yours and I'll show you mine. Let me love you from the inside out...

X-Static Process | Facebook | TwitterBlogi | InstagramFoorumi

Drama Queen
Status: Offline
Posts: 1956
Date: Feb 10 16:19 2017

Madonna, 58, adoptoi suloiset kaksoistytöt: Tässä ovat Stella ja Esther!

Madonnalla on nyt yhteensä kuusi lasta. 58-vuotias megatähti Madonna on adoptoinut Afrikasta kaksostytöt. Neljävuotiaat tytöt ovat nimeltään Stella ja Esther. Eri mediat kertovat, että adoptiopaperit on saatu valmiiksi tänään. Madonnan uskotaan lentävän tyttäriensä kanssa kotiinsa New Yorkiin seuraavan vuorokauden aikana yksityiskoneella.

Madonnalla on entuudestaan neljä lasta; Lourdes, 20, Rocco, 16, sekä 11-vuotiaat Mercy ja David. Lapsista David ja Mercy ovat myös kotoisin Afrikasta.

Stellasta ja Eshteristä Madonna julkaisi kuvan jo viime vuoden kesällä. Kauniissa kuvassa he olivat tulevan isosiskonsa Lourdesin kainalossa. Vielä tuolloin Madonna ei kertonut adoptiosuunnitelmistaan, vaikka niistä huhuttiinkin mediassa.

2017_08_02_589b1543c057f_640.jpg

 

http://www.radionova.fi/uutiset/viihde/madonna-58-adoptoi-suloiset-kaksoistytot-tassa-ovat-stella-ja-esther-138891

http://www.iltalehti.fi/viihde/201702082200067550_vi.shtml__________________

Every scar that you try to hide. All the dark corners of your mind. Show me yours and I'll show you mine. Let me love you from the inside out...

X-Static Process | Facebook | TwitterBlogi | InstagramFoorumi

Drama Queen
Status: Offline
Posts: 1956
Date: Feb 20 21:39 2017

Poptähti Madonna adoptoi hiljattain kaksostytöt Malawista.

Madonna, 58, vahvisti reilu viikko sitten Instagram-tilillään adoptoineensa 4-vuotiaat kaksostytöt Malawista.

Nyt poptähti julkaisi tilillään hellyttävän videon, jolla hän esittelee uudet perheenjäsenensä. Videolla hyvin samannäköiset Esther ja Stella laulavat Tuiki tuiki tähtönen -lastenlaulua.

Tytöt antavat laulun raikua ja pistävät kaikkensa peliin. Taustalla videolla näkyy Madonnan aiemmin Malawista adoptoima Mercy James.

https://www.instagram.com/p/BQrOM-JgLqp/

Daily Mailin mukaan poptähden tuoreessa adoptiossa on epäselvyyksiä, sillä lasten isä kertoo tulleensa johdetuksi harhaan. Malawilainen Adam Mwale järkyttyi kuultuaan, että hänen tyttärensä asuvat Yhdysvalloissa pysyvästi ja että adoptio on lopullinen eikä vain väliaikainen ratkaisu.

Minulle kerrottiin alussa, että Esther ja Stella menevät asumaan rikkaan naisen luo ulkomaille, ja että hän antaa heille kunnon koulutuksen ja palauttaa heidät sitten minulle, asumaan kanssani ja auttamaan perhettäni, Daily Mail kertoo Mwalen sanoneen.

Hyväksyin heidän lähtönsä ulkomaille, mutta minulle sanottiin että he myös tulisivat takaisin. He ovat aina lapsiani ja minä olen aina heidän isänsä, hän jatkaa.

Mwalen mukaan häntä johdettiin koko prosessin ajan harhaan ja hän uskoi vielä adoptiopapereiden kirjoittamishetkelläkin lastensa asuvan Madonnan kanssa vain väliaikaisesti.

Malawissa Esther ja Stella asuivat orpokodissa, sillä heidän äitinsä kuoli synnytyksessä. Mwalen kerrotaan menneen uusiin naimisiin naapurikylässä ja hylänneen kaksoset. Hän itse kertoo kuitenkin vieneensä tyttärensä orpokotiin tarjotakseen heille paremman elämän.

Madonna pyrki aiemmin ratkaisemaan huoltajuuskiistan Rocco-pojastaan entisen aviomiehensä elokuvaohjaaja Guy Ritchien kanssa, sillä malawilaiskaksosten adoptiota käsittelevä tuomari kertoi myöntävänsä Madonnalle luvan adoptioon mikäli Roccon huoltajuudesta päästäisiin sopuun. 16-vuotias Rocco asuu isänsä luona ja käy koulua Englannissa.

Madonnalla on ennestään neljä lasta, Malawista adoptoidut Mercy James ja David Banda sekä biologiset lapset Rocco ja Lourdes.

Iida Kantola

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000005094493.html

http://www.menaiset.fi/keskustelu/62950/madonna-julkaisi-iloisen-videon-adoptiokaksosistaan-tyttojen-isa-vaittaa-etta-hanta

http://www.iltalehti.fi/viihde/201702192200073170_vi.shtml

 __________________

Every scar that you try to hide. All the dark corners of your mind. Show me yours and I'll show you mine. Let me love you from the inside out...

X-Static Process | Facebook | TwitterBlogi | InstagramFoorumi

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard