Madonna Foorumi - Finland

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: Ray Of Light 1998

Page 1 of 1  sorted by
Drama Queen
Status: Offline
Posts: 1956
Date: Aug 12 22:58 2011

Ray Of Light 1998

260px-Ray_Of_Light.jpg

Ray of Light on yhdysvaltalaisen poplaulaja Madonnan seitsemäs studioalbumi. Se julkaistiin maaliskuussa 1998, ja se myi maailmanlaajuisesti noin seitsemäntoista miljoonaa kappaletta. Se on Madonnan 90-luvun menestynein albumi. Albumin kappale Frozen on Madonnan yksi suurimmista hiteistä. Albumi myi ensimmäisellä viikollaan 371,000 kappaletta USA:ssa. Albumi myi Yhdysvalloissa 3,837,000 kappaletta, Music club myynti lisättynä 4,2 miljonaa ja maailmanlaajuisesti 17-miljoonaa kappaletta. Albumista tuli maailmanlaajuinen myynti- ja arvostelumenestys. Siltä julkaistiin singlenä kappaleet Frozen, Ray of Light, The Power of Good-Bye, Drowned World (Substitute for Love) ja Nothing Really Matters. Belgialainen Salvatore Acquaviva väitti myöhemmin, että Frozen on plagiaatti hänen sävellyksestään. Hän haastoi Madonnan oikeuteen ja voitti oikeustaiston, minkä takia kaikki Ray of Light -albumin kopiot vedettiin markkinoilta Belgiassa. Madonna tuotti ja sävelsi albumin pääasiassa William Orbitin kanssa. Albumi sai kolme Grammy-palkintoa.

__________________

Every scar that you try to hide. All the dark corners of your mind. Show me yours and I'll show you mine. Let me love you from the inside out...

X-Static Process | Facebook | TwitterBlogi | InstagramFoorumi

Superstar
Status: Offline
Posts: 897
Date: Feb 15 08:57 2012

Nuoremapana en tykänny tästä levystä yhtään, oli mun mielestä tylsä. Mutta nyt "vanhempana" oon aivan rakastunut tähän! Erityisesti Drowned world/substitute for love ja Mer girl on lumoavia Madonnan äänellä ja mielenkiintoisilla teksteillä. Tykkäilen paljon!__________________

 How could it hurt you when it looks so good?

Rebel Heart
Status: Offline
Posts: 1870
Date: Feb 25 05:39 2012
Mitä tästä edes voisi sanoa... Madonnan merkittävimpiä albumeita ja samalla myös parhaimpia albumeita mitä olen koskaan kuullut, täydellinen. Ei tällaiseen ole kyennyt kukaan muu kuin Madonna. Pidän myös kovasti albumin promokuvista, kuvaa levyn tunnelmaa hyvin.

Kokonaisuudessa on mielestäni yksi särö, Frozen. Itse en sulata sitä täysin albumille, koska mielestäni se kuulostaa hyvin irtonaiselta muuhun materiaaliin verrattuna. Yleensä saatan sen skipata, jos kuuntelen albumia. Frozenin, paras kappale mitä tiedän, kuunteluun on omat hetket.

Ray Of Light luo kyllä suuret odotukset Madonnan ja Orbitin uusille tuotoksille, niiden kuulemista odotan todella hartaasti.

__________________

Get down, beep beep, gotta get up outta your seat

sou
Rebel Heart
Status: Offline
Posts: 2011
Date: May 8 23:43 2012
sugar kirjoitti:

Nuoremapana en tykänny tästä levystä yhtään, oli mun mielestä tylsä. Mutta nyt "vanhempana" oon aivan rakastunut tähän! Erityisesti Drowned world/substitute for love ja Mer girl on lumoavia Madonnan äänellä ja mielenkiintoisilla teksteillä. Tykkäilen paljon!


 kuule samoilla mennään, olin teini iässä kun tää ilmesty, mut nyt tää on ehdottomasti madonnan parhaimmistoa!!!!__________________

I laugh at myself. 
I don't take myself completely seriously. 
I think that's another quality that people have to hold on to... you have to laugh, especially at yourself. 
 -Madonna- 
 
 
Rebel Heart
Status: Offline
Posts: 1596
Date: May 9 02:32 2012
Mä olin 6, kun tää ilmesty ja äiti jostain syystä lainasi sen minulla kirjastosta tuolloin. Ei uponnu. Ajattelin vaan, että mitä tää on?

Nykyään Ray on parhaimpia levyjä mitä olen kuullut. Ainoa miinus on noi halvat konerummut jotka toki kuuluu 90-lukuun... Paras biisi on aliarvostettu Mer Girl.

__________________

"I have my partner-in-crime, William Orbit, helping me out with the substance."

Like A Virgin
Status: Offline
Posts: 26
Date: May 11 19:35 2012

Ray Of Light on kyllä mielestäni yksi parhaimpia Madonnan levyjä, ellei jopa paras.

tässä on myös hyvä Remix-versio levystä :)
http://www.youtube.com/playlist?list=PL4D8B4F52A74F7852&feature=mh_lolz-- Edited by KarriGary on Friday 11th of May 2012 07:36:15 PM

__________________

"There's only one queen, and that's Madonna... Bitch!"

Future Lover
Status: Offline
Posts: 571
Date: May 14 00:51 2012
Olin tykännyt Madonnasta jo pitkään kun ROL ilmestyi. Levy oli minulle kauhea shokki enkä meinannut millään uskoa Madonna tekemäksi. En tykännyt yhtään ja ajattelin että mitä hittoa tää oikein on. Meni aikaa, että pääsin levyyn sisään ja opin tykkäämään. Vasta sitten, kun näin Madonnan livenä laulamassa Drownded World, tajusin miten kertakaikkisen kaunis se on, sitten rupesi oikeastaan koko levy avautumaan. Ja kun sain oman lapsen, Little Star sai erityisen paikan sydämessä, "God gave a present to me" saa edelleen kyyneleet silmiini. Suosikkini ovat jo mainitsemani Drowned World (minkä video on myös yksi suosikeista), Nothing Really Matters ja Power of goodbye.

__________________

Drowned World Tour - Pariisi, Re-Invention Tour - Pariisi, Confessions Tour - Lontoo,

Sticky & Sweet Tour - Tallinna Helsinki, MDNA - Helsinki

Pretender
Status: Offline
Posts: 58
Date: Aug 16 21:50 2012

Ray Of Light ei ole (ainakaan vielä) auennut mulle yhtään.. Mun korvaan lähes kaikki kappaleet kuulostaa liian samalta ja tylsähköltä pimpeli-pom-musiikilta.. Ainut kappale joka levyltä on loistava on The Power Of Good-Bye ja  ehkä myös Frozen nousee. Drowned World/Substitute For Love on myös kaunis livenä(CT), mut levyversio ei nappaa. Nimikkokappaletta en voi sietää missään muodossa :D

Jokin bonuskappale(?) Has To Be sensijaan on ihan helmi ja sai mut itkemään. Kyyneleet vaan valuivat kun kuuntelin ekan kerran.

Toivon että tämä levy aukenee minulle jokin päivä, on kuitenkin niin paljon ylistetty levy että haluaisin löytää sen hienouden. Eikä todellakaan ole ensimmäinen kerta kun en ensin pidä jostain levystä/kappaleesta, ja sitten jotenkin, naps, se aukenee ja siihen rakastuu. En siis millään lailla hauku levyä huonoksi, odottelen vain että jokin päivä ymmärrän sitä vähän paremmin..__________________
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard