Madonna Foorumi - Finland

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: Music 2000

Page 1 of 1  sorted by
Drama Queen
Status: Offline
Posts: 1956
Date: Aug 12 23:00 2011

Music 2000

260px-Music_%28album%29.jpg

Music on yhdysvaltalaisen poplaulaja Madonnan kahdeksas studioalbumi. Se julkaistiin 18. syyskuuta vuonna 2000 ja sen tuottivat Madonna, Mirwais Ahmadzaï, William Orbit, Guy Sigsworth sekä Mark "Spike" Stent. Albumin ensimmäinen singlejulkaisu oli nimikappale Music elokuussa 2000 ja siitä tuli Madonnan ensimmäinen listaykkö****ti Yhdysvalloissa sitten vuoden 1994 Take A Bow -kappaleen. Seuraava single albumilta oli Don't Tell Me, joka julkaistiin Euroopassa marraskuussa 2000 ja Yhdysvalloissa tammikuussa 2001. Kolmas single oli What It Feels Like for a Girl, jonka espanjankielistä versiota Lo Que Siente la Mujer käytettiin promo-singlenä ainoastaan Euroopassa. Promo-singleinä julkaistiin myös kappaleet Amazing ja Impressive Instant. Albumin viimeinen American Pie on Madonnan versio Don McLeanin vuonna 1971 julkaisemasta samannimisestä hitistä. Kappale julkaistiin jo The Next Best Thing-elokuvan soundtrackilla helmikuussa 2000. Music-albumia myytiin Yhdysvalloissa 2 923 000 kappaletta ja maailmanlaajuisesti 11 miljoonaa kappaletta.

__________________

Every scar that you try to hide. All the dark corners of your mind. Show me yours and I'll show you mine. Let me love you from the inside out...

X-Static Process | Facebook | TwitterBlogi | InstagramFoorumi

Superstar
Status: Offline
Posts: 897
Date: Jun 19 08:27 2012
Tästä levystä olen alkanut tykkäämään enemmän vasta viime vuosina. Julkaisuvuonna lähinnä pakkosyötin tätä itselleni. Tykkäsin kyllä, mutta Music-Madonna ei ollut silloin ihan kärkipäässä

Music on biisi josta en pidä, enkä ole koskaan pitänyt. Kappale on toiminut mulle ainostaan Music Inferno-versiona. Koko biisi on ollut jotain sekamelskaa.
Impressive Instant ja Runaway Lover on ok biisejä, ei mullistavia mut jokseenkin kivoja kuunneltavia. I deserve it on tosi kaunis kappale! Rakastan albumi- ja live-versiota. Yksi lempparibiisejäni!
Amazing on raikas kappale ja ihastuksen huumassa tätä joskus kuuntelin enemmänkin. Nobodys perfect ei ole taas mulle toiminut. What it feels like for a girl on upea kappale, niin melodialtaan kuin sanoituksiltaan. Tämänkin biisin espanjankielinen versio kuitenkin vie voiton, se on vaan niin kaunis. Paradise(not for me) on sellanen biisi, jonka hienouden ole tajunnut vasta myöhemmin. Varsinkin kun CT Madde tämän soitti, niin vau! Se oli upea. Mutta biisi toimii myös albumiversiona. Se on mysteerinen.
Gone on kappale josta pidän paljon. American pie on ihana! Ihmettelin paljon kun se julkaistiin, että miksi tästä ei pidetä?? Musta se on aina ollut hyvä ja ihana. Olen kyllä kuullut alkuperäisen biisin ja tykkään siitäkin, mutta ei Madonna ole musta kuitenkaan huonoa vetoa tehnyt.

Levyn kuvat on kivoja, koska Cowboy-tyyli sopii Madonnalle. Harmin paikka oli se, että tästä lähti buumi jossa M ei enää lyriikoita albumeihin laittanut. Se on tämänkin levyn miinus. Muuten mennään paljolti plussalla! Oli hienoa, että Madonnalla oli tässäkin levyllä rohkeutta kokeilla erilaista ja kiinnostavaa.

__________________

 How could it hurt you when it looks so good?

Like A Prayer
Status: Offline
Posts: 115
Date: Nov 6 03:22 2012
Hyvä levy on, mutta saakohan sitä vielä jostain kaupasta .. Kun en ole nähnyt missään kaupassa enää tätä levyä.

__________________

Madonna-in-Give-Me-All-Your-Luvin-music-video-madonna-32471096-711-400.gif

Superstar
Status: Offline
Posts: 4687
Date: Nov 6 04:09 2012
MadonnaLover kirjoitti:

Hyvä levy on, mutta saakohan sitä vielä jostain kaupasta .. Kun en ole nähnyt missään kaupassa enää tätä levyä.


 Ihan levykaupoista (Esim. Levykauppa Äx), Anttilasta, City-Marketista tai Prismasta voi tämän varmaan ostaa! Oon ainakiin noissa kaikissa paikoissa tähän levyyn törmännyt lähi kuukausien aikana. smile Sitten tietenkin netistä tän voi ostaa (huuto.net, ariman, cdon.com...)!__________________

I'm not apologizing

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard